Bezorgmethode & levertijd

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Bijna alle producten op Beautycarespecialist.nl zijn op voorraad en dus meteen leverbaar. Voor deze producten geldt: als u op werkdagen besteld en betaald voor 13:00 uur, wordt Uw bestelling nog dezelfde dag door ons verzonden en de volgende dag bezorgd. Bestel u in het weekend, dan wordt Uw bestelling dinsdag geleverd. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen u begrip hiervoor.
_____________________________________________________________

 

Verzend- & afhandelingskosten

Bestellingen vanaf € 200,- excl btw sturen we GRATIS.
De verzend- en afhandelingskosten voor normale pakketten binnen Nederland bedragen € 6,95,-(excl. btw).
De verzend- en afhandelingskosten voor normale pakketten binnen België bedragen € 8,95,-(excl. btw).
_____________________________________________________________

 

Verzending via PostNL

Let op: onderstaande afleverinformatie geldt alleen voor zendingen binnen Nederland.

Wij verzenden onze pakketten via PostNL. Hier zijn een groot aantal voordelen aan verbonden. Zo kun u tijdens de bestelprocedure u eigen gewenste bezorg dag (dinsdag tot en met zaterdag) selecteren.

u kunt Uw bestelling ook laten bezorgen bij een PostNL-afhaalpunt. In Nederland zijn ruim 2600 afhaalpunten van PostNL. Dit kan bij een postkantoor zijn, maar ook bijvoorbeeld bij Jumbo, Albert Heijn, Gamma, Bruna, Primera of een ander afhaalpunt in de buurt. Tijdens de bestelprocedure vult u Uw adres in.  Vergeet niet om een identificatiebewijs mee te nemen als u Uw pakket gaat afhalen.

Ook bezorging in een PostNL-pakketautomaat is mogelijk. Er staan op dit moment pakketautomaten op de NS stations Almere Centrum, Amsterdam Centraal, Breda, Den Haag Centraal, Eindhoven, Leiden Centraal, Schiphol Plaza en Utrecht Centraal. De pakketautomaten zijn 24 uur per dag geopend. Zo bent u niet afhankelijk van de openingstijden van een afhaallocatie.

Het is ook mogelijk om Uw pakket te laten bezorgen op een ander adres, zoals op u werk. Tijdens de bestelprocedure kun u een ander afleveradres invoeren.
_____________________________________________________________

Ben u niet thuis?

Ben u niet thuis en kan het pakket niet bij de buren worden afgeleverd? Dan volgt de volgende dag (maandag t/m zaterdag) nog een afleverpoging. Ook ontvang Uw een brief in de brievenbus waarmee u de volgende opties hebt:

·         Laat Uw pakket bezorgen op een ander moment. u kunt online tot 13.00 uur Uw keuze doorgeven op welke dag het pakket bezorgd moet worden.

·         Ophalen op een PostNL afhaallocatie bij u in de buurt.