Retourneren en omruilen van artikelen

Wij doen er alles aan om via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. 
Uw retour aanmelden kan via uw account op Beautycarespecialist.nl

Voor retouren en/of ruilingen (hierna: retouren) gelden enkele voorwaarden:

1.     Artikelen, die u via Beautycarespecialist.nl heeft gekocht, kunnen worden geruild en/of retour genomen, mits:Deze artikelen uiterlijk binnen veertien (14) dagen na ontvangst worden geretourneerd.De artikelen nog in originele staat van verzending zijn, niet gebruikt, onbeschadigd, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd. Mocht het geretourneerde product niet aan deze voorwaarden voldoen dan zijn wij niet verplicht om het volledige aankoopbedrag te vergoeden.

2.     Beautycarespecialist.nl accepteert uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.

3.     U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden, en eventuele schade, gebreken en of afwijkingen aan Beautycarespecialist.nl te melden.

4.     Indien een artikel niet aan de overeenkomst beantwoordt en tijdig door de klant met opgaaf van redenen bij ons is aangemeld, heeft de klant recht op vervanging of herstel van het ontbrekende.

5.     Uw retour zal na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden.

6.     De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen ten alle tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.


Retour adres:
Beautycare Specialist
Gaasterland 8
1948RG Beverwijk

Contact:
023-5748348

E-mail:
info@beautycarespecialist.nll